Misterhardy logo

Filters

Sorteren op:

Aan het laden...

Beauty

Beauty

Alles voor: Beauty

In de Beauty branche is het handhaven van de juiste hygiënepraktijken van cruciaal belang voor het succes en de veiligheid van uw bedrijf en klanten. Het gebruik van disposables, zoals wegwerpborstels, -sponzen, -handschoenen en -doekjes, is een van de meest effectieve manieren om de hygiëne te waarborgen en het risico op kruisbesmetting te verminderen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige, betrouwbare disposables voor uw salon of spa, dan is het belangrijk om te investeren in producten van gerenommeerde leveranciers. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw klanten en medewerkers veilig en beschermd zijn tijdens hun behandelingen.

Door het gebruik van disposables kunt u ook tijd en geld besparen op het reinigen en steriliseren van herbruikbare items, waardoor uw bedrijf efficiënter kan werken en uw medewerkers meer tijd kunnen besteden aan het verlenen van hoogwaardige service aan uw klanten.

Als CEO van een bedrijf in de Beauty branche is het belangrijk om de juiste hygiëne- en veiligheidsprotocollen te volgen en uw medewerkers op te leiden over hoe disposables op de juiste manier moeten worden gebruikt en weggegooid. Door dit te doen, kunt u een betrouwbare en succesvolle naam opbouwen in de Beauty branche en het vertrouwen van uw klanten winnen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige disposables voor uw salon of spa, dan kunt u rekenen op onze producten van gerenommeerde leveranciers. Wij bieden een breed assortiment aan disposables, waaronder wegwerpborstels, -sponzen, -handschoenen en -doekjes, die voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het handhaven van de juiste hygiënepraktijken in uw salon of spa.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.nl

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.