Misterhardy logo

Filters

Sorteren op:

Aan het laden...

PSP

temp image alt

PSP

PSP staat voor President Safety. President Safety richt zich toe op de import, verkoop en distributie van persoonlijke beschermingsmiddelen. Met hun eigen merk PSP brengt President Safety hoogwaardige PBM's op de markt. Het PSP assortiment bevat PBM's in de categorie ademhalingsbescherming, arm-en handbescherming, been- en voetbescherming, disposables, oor- en oog bescherming, gelaatsbescherming en werkkleding. Een goede kwaliteit voor een concurrerende prijs is de doelstelling. President Safety is een jong bedrijf met 100 jaar kennis en ervaring en geeft met hun PSP producten een goede, veilige en rendabele oplossing voor alle PBM vraagstukken.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.nl

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.