Misterhardy logo

Filters

Sorteren op:

Aan het laden...

M-Safe

temp image alt

M-Safe

M-Safe® is een merk van Majestic Products BV; een gerenommeerd leverancier van hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen. Met de M-Safe handschoenen hebben zij een zeer goed balans gevonden tussen kwaliteit en prijs. Het M-Safe label biedt nitril, latex, en vinyl onderzoekshandschoenen, M-Safe Coldgrip werkhandschoenen en M-Safe Industrial Foam werkhandschoenen.

De maatvoering van de M-safe handschoenen wordt aangeduid in cijfers. De laatste 2 cijfers van het artikelnummer staan voor de maat;

  • 6 is extra small (XS)
  • 7 is small (S)
  • 8 is medium (M)
  • 9 is large (L)
  • 10 is extra large (XL)
  • 11 is extra extra large (XXL)
  • 12 is extra extra extra large (XXXL)

De complete M-Safe lijn bevat ook werkkleding en gehoor- en oogbescherming. Neem contact met ons op indien u meer informatie wenst over het complete M-Safe assortiment.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.nl

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.