Misterhardy logo

Filters

Sport & recreatie

Sorteren op:

Aan het laden...

Sport & recreatie

Sport & recreatie

Alles voor: Sport & recreatie

In ruimtes waar gesport wordt, is het vaak lastig om deze vrij te houden van zweet en transpiratiegeur. Terwijl u voor uw volgende klanten ook een frisse indruk wilt geven van de ruimte en de apparatuur. Ook verkleedruimtes kampen vaak met een onfris imago.

Gelukkig zijn er tal van simpele en doeltreffende oplossingen die ook goed betaalbaar zijn. Presenteer uw klanten een papierrol met een desinfectant of vochtige desinfectie doekjes om apparatuur voor gebruik bacterievrij en fris te maken.

Met een krachtige automatische luchtverfrisser of een luchtbehandelingsunit, rekent u af met transpiratiegeur. De prozone luchtbehandelingsunit breekt transpiratiegeur en iedere andere geur daadwerkelijk af i.p.v. te maskeren. uw lesruimte kan dan voor iedere les echt verfrist worden. 

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.nl

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.