Misterhardy logo

Filters

Sorteren op:

Aan het laden...

Vikan

temp image alt

Vikan

Koop het hele Vikan assortiment snel en eenvoudig bij Schoononline.nl Vikan verenigt effectiviteit, ergonomie, design en veiligheid in al haar schoonmaakgereedschap. Alle Vikan schoonmaakproducten zijn ontwikkeld om het schoonmaken meetbaar en visueel inzichtelijk te maken. Het voorkomen van kruisbesmetting door het verplaatsen van bacterieën van de ene naar de andere ruimte is hierbij een zeer belangrijk aspect.

Omdat schoonmaken een fysiek zware taak is, wordt veel tijd besteed aan het ergonomisch design van elk Vikan schoonmaakgereedschap. Hierdoor verkleint de kans op vervelende blessures bij het schoonmaakpersoneel. Met Vikan schoonmaakspullen bent u verzekerd van kwaliteit, lange levensduur en laagste totaalkosten van uw schoonmaakgereedschappen.

De gebruikte grondstoffen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Amerikaanse Food and Drug Administration FDA). Vikan is gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 en de milieunorm ISO 14001. Viken biedt een ruim assortiment bezems, luiwagens, vegers, schrobbers, vloertrekkers en handtrekkers voor het schoonmaken van ieder soort vloer of wand. Alle producten van Vikan® zijn beschikbaar in diverse kleuren voor kleurgecodeerd schoonmaken.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.nl

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.