Misterhardy logo

Filters

Kimberly-Clark

Sorteren op:

Aan het laden...

Kimberly-Clark

Kimberly Clark

Kimberly Clark

Bestel alles van Kimberly Clark eenvoudig en snel op Schoononline.nl! Kimberly Clark Corporation is een wereldwijde marktleider op het gebied van hygiëne producten en maakt vele kwaliteitsmerken als Kleenex, Kimcare, Scott, Hostess en Wypall.

Schoononline biedt u het complete assortiment van deze Kimberly-Clark.

Kimberly Clark biedt ook diverse dispensers. Het Aquarius® dispenser assortiment is een uitgebreide lijn houders met uitzonderlijk hygiënische eigenschappen. De Aquarius® dispensers zijn gemaakt zonder kieren en randen, zodat er geen vuil of stof in kan nestelen. Ook zijn ze hierdoor eenvoudig reinigbaar. Dankzij het gepatenteerde anti-overvul mechanisme voor gevouwen handdoeken en toilettissue zijn de uitgifte en verbruikskosten sterk verbeterd.

Via het venster in iedere Aquarius® rolhouder is snel te zien of het product bijgevuld moet worden. Om het venster zit een uitneembare ring die in 4 kleuren verkrijgbaar is. Zo is door middel van de ring het uiterlijk en stijl van de Aquarius® dispenser aan te passen aan elke toiletinrichting. Naar keuze zijn de Aquarius® dispensers te openen en te sluiten met een drukknop of slot. Speciaal voor kleine ruimten is een compacte dispenserlijn ontwikkeld.

Net als alle andere producten van KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL® wordt het Aquarius® Dispenser assortiment geproduceerd met behulp van duurzame leveringsketenprocessen. Zo is er minder plastic nodig om de dispensers te maken, waardoor kostbare grondstoffen worden bespaard. Door het compacte ontwerp passen er bovendien meer dispensers op hetzelfde formaat pallet, zodat er minder vrachtwagens de weg op hoeven om de pallets te transporteren.

Mist u een specifiek product van Kimberly Clarck? Meld dit ons en wij voegen dit product direct voor u toe aan onze site.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.nl

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.