Misterhardy logo

Filters

Sorteren op:

Aan het laden...

Santral

temp image alt

Santral

Santral is een merk van het Duitse OPHARDT hygiene. Een toonaangevend familiebedrijf met een 50 jarige historie in oplossingen voor persoonlijke hygiene. OPHARDT Hygiene is voor bekend om zijn Ingo-man zeep dispenser met de hygiënische beugelbediening. Deze iconische dispenser is de maatstaaf in vele ziekenhuizen en hygiene kritische werkplekken over de hele wereld.

Ook de Santral dispenserlijn is goed vertegenwoordigd in medische faciliteiten en publieke wasruimtes. Santral biedt dispensers voor toiletpapier, handdoekpapier, zeep en afvalbakken. Alle RVS dispensers van Santral hebben een anti-vingerafdruk coating (FP) waardoor SanTRAL dispensers altijd een schone. en hygiënische indruk maken.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.nl

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.