Misterhardy logo

Filters

Sorteren op:

Aan het laden...

Oxxa

temp image alt

OXXA

U bestelt alle producten van OXXA eenvoudig bij Schoononline.nl! OXXA® is een toonaangevend werkhandschoen merk van OXXA Safety Products. OXXA Safety Products heeft al ruim 25 jaar kenis van de markt en expertise om een top kwaliteit handschoen te maken. De best beschikbare materialen worden gebruikt in combinatie met een optimale pasvorm en een modern design.

Het OXXA handschoen assortiment is volledig en perfect afgestemd op het specifieke gebruik en biedt daardoor de noodzakelijke bescherming aan de hand. OXXA® heeft een perfecte handschoen met optimale comfort voor algemeen gebruik, in koude en winterse omstandigheden, voor assembleren en monteren (de mechanics handschoen) en voor bescherming tegen snijden.

Via Schoononline.nl kunt u het gehele assortiment van OXXA eenvoudig en snel online bestellen.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.nl

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.