Misterhardy logo

Filters

Sorteren op:

Aan het laden...

Numatic

Numatic Stofzuiger en waterzuiger met prestaties waarop je kan vertrouwen

Prestaties waarop je kan vertrouwen

Schoonmaken met een lach op je gezicht? Daar staat Numatic voor. Iedereen kent Henry, de rode glimlachende stofzuiger, wel. Maar weet je dat Numatic ook veel andere schoonmaakproducten voor profes-sioneel gebruik ontwikkelt? Innovatieve producten met een extreem lange levensduur, laag energieverbruik en van gerecycled materiaal. Lekker duurzaam dus! Schoononline biedt jou een breed Numatic assortiment. Altijd mega scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Word je daar ook niet vrolijk van?

Stofzuigers

De Numatic stofzuigers zijn de favoriet van iedere professionele schoonmaker. Ze zijn uitermate gebruiksvriendelijk en van betrouwbare kwaliteit.De stofzuigers worden dan ook constant aangepast aan de laatste eisen en verwachtingen van de gebruiker. Voorbeelden hiervan zijn de unieke snoeroprol-systemen, het wattage, de lange levensduur en lage energieverbruik. Dat wil jij toch ook in deze dure tijd?

Waterzuigers

Stevig door zijn Structofoam materiaal. Krachtig door zijn speciale motor. En practisch door zijn zwenkwielen, handige accesoires en zijn lange snoer waardoor je in alle hoekjes kan komen. De Numatic waterzuigers zijn oersterk en zorgen voor een kurkdroog resultaat. Van een handzame waterzuiger tot een grote industrieel uitgevoerde waterzuiger met dompelpomp. Schoonline biedt een een breed assortiment Numatic waterstofzuigers waarbij sommige modellen ook voor droog zuigen kunnen worden ingezet.

Stofzuigerzakken

Jouw Numatic stofzuiger presteert het beste met een bijbehorende stofzuigerzak. De speciale ontwikkelede Numatic Hepa-Flo microvezel stofzuigerzakken houden de kleinste en fijnste stofdeeltjes tegen waardoor je stofzuiger langer zijn zuigkracht behoudt. De microvezels zorgen er daarnaast voor dat de zakken goed stevig en scheurbestendig zijn. 

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag en antwoorden u dezelfde dag.

085-8223090

9.00 - 17.00 uur

Verkoop@schoononline.nl

9.00 - 17.00 uur

Betaalmogelijkheden

Ideal
Bancontact
Visa
Mastercard

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen.

Betrouwbare partijen

Wij werken samen met betrouwbare partijnen voor betalingen en levering

DHL
DPD
Comodo
Thuiwinkel

* Bestellingen van voorraadartikelen die voor 14.00 uur online geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden en zullen normaliter de volgende werkdag bij u worden afgeleverd tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Bij vooruitbetaling worden de goederen verzonden na ontvangst van de betaling.